Porównaj ilość kalorii: Produkty wieprzowe
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Nazwa produktu Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga g (kcal)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(mcg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(mg)(IU)(mg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude i tłuste, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 23418171.40.470.420.09000-2.37.95.70.131200.360.170.530.350.420-0.31181151932169452.40.160.022370.80.170.910.431.50.811.40.72 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude, bez podgrzewania
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 91191.900.550.110.05000-0.270.810.590.012900.320.220.460.250.310-0.22170.7618229229104020.0970.022400.830.180.940.451.60.841.50.75 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 128214.41.20.70.150.06000-0.641.91.40.0281100.260.190.540.350.60-0.28191.61821624110603.10.120.022260.940.21.10.51.80.951.70.84 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 132224.51.20.650.480.13000-0.7121.50.0431100.390.20.580.40.460-0.29291.21520222410452.80.0990.022450.970.21.10.521.80.981.70.87 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, w plasterkach, z kością, mięso chude i tłuste, bez podgrzewania
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 149149.32.700.850000-1.34.23.10.0721000.40.160.380.340.460-0.18181.41421320510991.60.130.022130.610.130.690.321.10.611.10.55 Dodaj

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.