Nazwa produktu | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | Kalkulator Kalorii | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Waga g | (kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (mcg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (mg) | (IU) | (mg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | ||
bass, ryba słodkowodna, różne gatunki, na surowo | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 114 | 19 | 3.7 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1.1 | 1.4 | 0.78 | - | 30 | - | 0.075 | 0.074 | 0.75 | 0.12 | 2 | 2 | - | - | 15 | 80 | 1.5 | 30 | 200 | 356 | 70 | 0.65 | 0.093 | 0.89 | 13 | 0.83 | 0.21 | 0.97 | 0.56 | 1.7 | 0.87 | 1.5 | 0.74 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 79g | 90 | 15 | 2.9 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.84 | 1.1 | 0.62 | - | 24 | - | 0.059 | 0.058 | 0.59 | 0.095 | 1.6 | 1.6 | - | - | 12 | 63 | 1.2 | 24 | 158 | 281 | 55 | 0.51 | 0.073 | 0.7 | 10 | 0.65 | 0.17 | 0.77 | 0.44 | 1.4 | 0.69 | 1.2 | 0.58 | Dodaj | |
bass, ryba słodkowodna, różne gatunki, po upieczeniu/grillowaniu/smażeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 146 | 24 | 4.7 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1.4 | 1.8 | 1 | - | 35 | - | 0.087 | 0.09 | 0.87 | 0.14 | 2.3 | 2.1 | - | - | 17 | 103 | 1.9 | 38 | 256 | 456 | 90 | 0.83 | 0.12 | 1.1 | 16 | 1.1 | 0.27 | 1.2 | 0.72 | 2.2 | 1.1 | 2 | 0.94 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 62g | 91 | 15 | 2.9 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.84 | 1.1 | 0.62 | - | 22 | - | 0.054 | 0.056 | 0.54 | 0.086 | 1.4 | 1.3 | - | - | 11 | 64 | 1.2 | 24 | 159 | 283 | 56 | 0.51 | 0.074 | 0.71 | 10 | 0.66 | 0.17 | 0.77 | 0.44 | 1.4 | 0.69 | 1.2 | 0.59 | Dodaj | |
bass, skalnik prążkowany, na surowo | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 97 | 18 | 2.3 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.78 | 0.66 | 0.51 | - | 27 | - | 0.1 | 0.03 | 0.75 | 0.3 | 3.8 | 0 | - | - | 9 | 15 | 0.84 | 40 | 198 | 256 | 69 | 0.4 | 0.031 | 0.015 | 37 | 0.78 | 0.2 | 0.91 | 0.53 | 1.6 | 0.82 | 1.4 | 0.69 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 159g | 154 | 28 | 3.7 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1.2 | 1 | 0.81 | - | 43 | - | 0.16 | 0.048 | 1.2 | 0.48 | 6.1 | 0 | - | - | 14 | 24 | 1.3 | 64 | 315 | 407 | 110 | 0.64 | 0.049 | 0.024 | 58 | 1.2 | 0.32 | 1.5 | 0.83 | 2.6 | 1.3 | 2.3 | 1.1 | Dodaj | |
bass, skalnik prążkowany, po upieczeniu/grillowaniu/smażeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 124 | 23 | 3 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1 | 0.85 | 0.65 | - | 31 | - | 0.12 | 0.037 | 0.87 | 0.35 | 4.4 | 0 | - | - | 10 | 19 | 1.1 | 51 | 254 | 328 | 88 | 0.51 | 0.04 | 0.019 | 47 | 1 | 0.26 | 1.2 | 0.67 | 2.1 | 1 | 1.8 | 0.89 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 124g | 154 | 28 | 3.7 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1.2 | 1 | 0.81 | - | 38 | - | 0.14 | 0.046 | 1.1 | 0.43 | 5.5 | 0 | - | - | 12 | 24 | 1.3 | 63 | 315 | 407 | 109 | 0.63 | 0.05 | 0.024 | 58 | 1.2 | 0.32 | 1.5 | 0.83 | 2.6 | 1.3 | 2.3 | 1.1 | Dodaj |
Najnowsze wpisy na blogu
Jedno z pytań, jakie najczęściej słyszą wegetarianie, brzmi „to skąd właściwie bierzesz białko?”. Nic w tym dziwnego, w końcu na biologii... więcej »
Już niebawem jesień, więc coraz częściej słyszymy o oczyszczaniu organizmu. Detoks czy oczyszczające diety to typowy jesienny temat numer jeden.... więcej »
Odchudzanie się jest bardzo demonizowane – jesteśmy namawiani do przyjmowania odpowiednich wspomagających zrzucenie zbędnych kilogramów suplementów,... więcej »
Wielu osobom zdrowa dieta automatycznie kojarzy się z dużymi wydatkami... Cóż, faktycznie napakowane cukrem i sztucznymi dodatkami przekąski kosztują... więcej »
Warzywa strączkowe znane są na całym świecie od wieków – bób uprawiano już w znanej wszystkim doskonale z lekcji historii Troi, soczewica była... więcej »
Z jednej strony panuje moda na zdrową, nieprzetworzoną żywność, a sztuczne dodatki do żywności są szkalowane, z drugiej – nie udowodniono w 100%, że... więcej »
Najnowsze przepisy
Danie szybkie i proste w przygotowaniu a do tego również tanie. więcej »
Któż nie lubi jagód? Te niewielkie owoce mają wiele korzystnych właściwości zdrowotnych i znakomicie smakują! Zawierają wiele witamin oraz... więcej »
Smaczna owsianka, idealna na śniadanie. Dobrze zbilansowana ilość węglowodanów i białka, która zasili Wasz organizm na min. 3 godziny, dając... więcej »
Przepyszna sałatka na każdą okazję. Idealna nie tylko jako danie główne ale również jako szybkie rozwiązanie gdy zjawią się goście. Prosta i... więcej »