Nazwa produktu | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | Kalkulator Kalorii | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Waga g | (kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (mcg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (mg) | (IU) | (mg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | ||
ciasto duńskie, cynamonowe, produkt wzbogacony | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 403 | 7 | 22 | 45 | - | - | - | - | - | - | - | 2.9 | 13 | 5.7 | - | 6 | 2 | 0.3 | 0.26 | 0.4 | 0.038 | 0.1 | 0.1 | 0 | 0.39 | 68 | 71 | 2 | 19 | 107 | 125 | 371 | 0.72 | 0.1 | 0.36 | 17 | 0.25 | 0.084 | 0.34 | 0.14 | 0.3 | 0.31 | 0.53 | 0.35 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
dużej wielkości (ok. 18 cm średnicy), 142g | 572 | 9.9 | 32 | 63 | - | - | - | - | - | - | - | 4.2 | 18 | 8.1 | - | 8.5 | 2.8 | 0.43 | 0.37 | 0.56 | 0.054 | 0.14 | 0.14 | 0 | 0.55 | 97 | 101 | 2.8 | 27 | 152 | 178 | 527 | 1 | 0.14 | 0.51 | 24 | 0.35 | 0.12 | 0.49 | 0.2 | 0.42 | 0.44 | 0.76 | 0.49 | Dodaj | |
ciasto duńskie, cytrynowe, produkt niewzbogacony | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 371 | 5.4 | 19 | 48 | - | - | - | - | - | - | - | 1.5 | 5.9 | 2.8 | - | 53 | - | 0.065 | 0.092 | 0.63 | 0.04 | 0.09 | 3.9 | - | - | 16 | 46 | 0.75 | 15 | 89 | 83 | 354 | 0.54 | 0.065 | 0.25 | - | 0.17 | 0.064 | 0.25 | 0.11 | 0.18 | 0.22 | 0.4 | 0.27 | Dodaj | |
ciasto duńskie, malinowe, produkt niewzbogacony | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 371 | 5.4 | 19 | 48 | - | - | - | - | - | - | - | 1.5 | 5.9 | 2.8 | - | 60 | - | 0.065 | 0.092 | 0.63 | 0.04 | 0.09 | 3.9 | - | - | 16 | 46 | 0.75 | 15 | 89 | 83 | 354 | 0.54 | 0.065 | 0.25 | - | 0.17 | 0.064 | 0.25 | 0.11 | 0.18 | 0.22 | 0.4 | 0.27 | Dodaj | |
ciasto duńskie, serowe | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 374 | 8 | 22 | 37 | - | - | - | - | - | - | - | 2.6 | 11 | 6.8 | - | 34 | 8 | 0.19 | 0.26 | 0.3 | 0.04 | 0.2 | 0.1 | 2 | 0.35 | 60 | 35 | 1.6 | 15 | 108 | 98 | 450 | 0.7 | 0.089 | 0.35 | 19 | 0.29 | 0.089 | 0.41 | 0.17 | 0.43 | 0.37 | 0.64 | 0.4 | Dodaj | |
ciasto francuskie, produkt mrożony, produkt gotowy do pieczenia | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 551 | 7.3 | 38 | 45 | - | - | - | - | - | - | - | 4.9 | 22 | 9.6 | - | 0 | 0 | 0.4 | 0.28 | 0 | 0.021 | 0 | 0 | - | 0.54 | 78 | 10 | 2.6 | 16 | 60 | 61 | 249 | 0.53 | 0.11 | 0.49 | 24 | 0.2 | 0.085 | 0.31 | 0.13 | 0.14 | 0.27 | 0.51 | 0.36 | Dodaj |
Najnowsze wpisy na blogu
Jedno z pytań, jakie najczęściej słyszą wegetarianie, brzmi „to skąd właściwie bierzesz białko?”. Nic w tym dziwnego, w końcu na biologii... więcej »
Już niebawem jesień, więc coraz częściej słyszymy o oczyszczaniu organizmu. Detoks czy oczyszczające diety to typowy jesienny temat numer jeden.... więcej »
Odchudzanie się jest bardzo demonizowane – jesteśmy namawiani do przyjmowania odpowiednich wspomagających zrzucenie zbędnych kilogramów suplementów,... więcej »
Wielu osobom zdrowa dieta automatycznie kojarzy się z dużymi wydatkami... Cóż, faktycznie napakowane cukrem i sztucznymi dodatkami przekąski kosztują... więcej »
Warzywa strączkowe znane są na całym świecie od wieków – bób uprawiano już w znanej wszystkim doskonale z lekcji historii Troi, soczewica była... więcej »
Z jednej strony panuje moda na zdrową, nieprzetworzoną żywność, a sztuczne dodatki do żywności są szkalowane, z drugiej – nie udowodniono w 100%, że... więcej »
Najnowsze przepisy
Danie szybkie i proste w przygotowaniu a do tego również tanie. więcej »
Któż nie lubi jagód? Te niewielkie owoce mają wiele korzystnych właściwości zdrowotnych i znakomicie smakują! Zawierają wiele witamin oraz... więcej »
Smaczna owsianka, idealna na śniadanie. Dobrze zbilansowana ilość węglowodanów i białka, która zasili Wasz organizm na min. 3 godziny, dając... więcej »
Przepyszna sałatka na każdą okazję. Idealna nie tylko jako danie główne ale również jako szybkie rozwiązanie gdy zjawią się goście. Prosta i... więcej »