Nazwa produktu | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | Kalkulator Kalorii | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Waga g | (kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (mcg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (mg) | (IU) | (mg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | ||
wołowina, polędwica, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt pierwszej jakości, po upieczeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 308 | 25 | 22 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.86 | 9.2 | 8.9 | - | - | 0 | 0.11 | 0.26 | 0.34 | 0.39 | 2.4 | 0 | - | - | 6 | 8 | 3.2 | 26 | 210 | 368 | 59 | 4.9 | 0.16 | 0.015 | 24 | 1.1 | 0.28 | 1.2 | 0.65 | 2.1 | 1.1 | 2 | 0.99 | Dodaj | |
wołowina, polędwica, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt pierwszej jakości, surowa | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 274 | 18 | 22 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.87 | 9.3 | 9 | - | - | 0 | 0.12 | 0.21 | 0.3 | 0.38 | 2.6 | 0 | - | - | 6 | 7 | 2.4 | 20 | 181 | 304 | 49 | 3.1 | 0.093 | 0.012 | 17 | 0.79 | 0.2 | 0.88 | 0.47 | 1.5 | 0.82 | 1.4 | 0.71 | Dodaj | |
wołowina, polędwica, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt średniogatunkowy, po upieczeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 331 | 24 | 25 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.96 | 11 | 10 | - | - | 0 | 0.15 | 0.27 | 0.4 | 0.48 | 3.4 | 0 | - | - | 8 | 9 | 3.1 | 26 | 236 | 407 | 65 | 4 | 0.12 | 0.016 | 23 | 1 | 0.27 | 1.2 | 0.61 | 2 | 1.1 | 1.9 | 0.93 | Dodaj | |
wołowina, polędwica, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt średniogatunkowy, po upieczeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 273 | 26 | 18 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.66 | 7.4 | 7 | - | 0 | 0 | 0.066 | 0.12 | 0.52 | 0.53 | 1.7 | 0 | - | 0.47 | 8 | 17 | 1.8 | 21 | 196 | 318 | 52 | 4.7 | 0.085 | 0.009 | 28 | 1.1 | 0.17 | 1.3 | 0.69 | 2.2 | 1.2 | 2.1 | 1 | Dodaj | |
wołowina, polędwica, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt średniogatunkowy, surowa | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 246 | 20 | 18 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.68 | 7.7 | 7.2 | - | 0 | 0 | 0.052 | 0.084 | 0.58 | 0.53 | 1.1 | 0 | - | 0.41 | 11 | 25 | 1.4 | 20 | 177 | 303 | 50 | 3.5 | 0.065 | 0.012 | 21 | 0.79 | 0.13 | 0.98 | 0.52 | 1.7 | 0.9 | 1.6 | 0.78 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
stek, 177g | 435 | 35 | 32 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1.2 | 14 | 13 | - | 0 | 0 | 0.092 | 0.15 | 1 | 0.95 | 1.9 | 0 | - | 0.73 | 19 | 44 | 2.5 | 35 | 313 | 536 | 89 | 6.2 | 0.12 | 0.021 | 38 | 1.4 | 0.23 | 1.7 | 0.91 | 3 | 1.6 | 2.8 | 1.4 | Dodaj |
Najnowsze wpisy na blogu
Jedno z pytań, jakie najczęściej słyszą wegetarianie, brzmi „to skąd właściwie bierzesz białko?”. Nic w tym dziwnego, w końcu na biologii... więcej »
Już niebawem jesień, więc coraz częściej słyszymy o oczyszczaniu organizmu. Detoks czy oczyszczające diety to typowy jesienny temat numer jeden.... więcej »
Odchudzanie się jest bardzo demonizowane – jesteśmy namawiani do przyjmowania odpowiednich wspomagających zrzucenie zbędnych kilogramów suplementów,... więcej »
Wielu osobom zdrowa dieta automatycznie kojarzy się z dużymi wydatkami... Cóż, faktycznie napakowane cukrem i sztucznymi dodatkami przekąski kosztują... więcej »
Warzywa strączkowe znane są na całym świecie od wieków – bób uprawiano już w znanej wszystkim doskonale z lekcji historii Troi, soczewica była... więcej »
Z jednej strony panuje moda na zdrową, nieprzetworzoną żywność, a sztuczne dodatki do żywności są szkalowane, z drugiej – nie udowodniono w 100%, że... więcej »
Najnowsze przepisy
Danie szybkie i proste w przygotowaniu a do tego również tanie. więcej »
Któż nie lubi jagód? Te niewielkie owoce mają wiele korzystnych właściwości zdrowotnych i znakomicie smakują! Zawierają wiele witamin oraz... więcej »
Smaczna owsianka, idealna na śniadanie. Dobrze zbilansowana ilość węglowodanów i białka, która zasili Wasz organizm na min. 3 godziny, dając... więcej »
Przepyszna sałatka na każdą okazję. Idealna nie tylko jako danie główne ale również jako szybkie rozwiązanie gdy zjawią się goście. Prosta i... więcej »