Nazwa produktu | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | Kalkulator Kalorii | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Waga g | (kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (mcg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (mg) | (IU) | (mg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | ||
wołowina, mieszanka z przycietych/pociętych kawałków, mięso chude i tłuste, 0% tłuszczu, produkt wysokogatunkowy, po obróbce termicznej | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 261 | 27 | 16 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.57 | 6.8 | 6.3 | - | - | 0 | 0.08 | 0.22 | 0.36 | 0.33 | 2.5 | 0 | - | - | 7 | 9 | 2.8 | 23 | 212 | 325 | 63 | 6.1 | 0.11 | 0.016 | 20 | 1.2 | 0.31 | 1.3 | 0.7 | 2.3 | 1.2 | 2.2 | 1.1 | Dodaj | |
wołowina, mieszanka z przycietych/pociętych kawałków, mięso chude i tłuste, 0% tłuszczu, wszystkie gatunki, po obróbce termicznej | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 273 | 27 | 17 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.63 | 7.4 | 6.9 | - | 0 | 0 | 0.08 | 0.22 | 0.36 | 0.33 | 2.5 | 0 | 11 | 0.18 | 7 | 9 | 2.7 | 23 | 211 | 323 | 62 | 6.1 | 0.11 | 0.016 | 21 | 1.1 | 0.18 | 1.4 | 0.71 | 2.3 | 1.2 | 2.2 | 1.1 | Dodaj | |
wołowina, mieszanka z przycietych/pociętych kawałków, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt pierwszej jakości, po obróbce termicznej | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 299 | 26 | 21 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.75 | 8.8 | 8.3 | - | - | 0 | 0.09 | 0.21 | 0.38 | 0.37 | 2.5 | 0 | - | - | 8 | 9 | 2.5 | 24 | 203 | 356 | 63 | 5.6 | 0.1 | 0.015 | 20 | 1.1 | 0.29 | 1.3 | 0.67 | 2.2 | 1.2 | 2.1 | 1 | Dodaj | |
wołowina, mieszanka z przycietych/pociętych kawałków, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt pierwszej jakości, surowa | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 265 | 19 | 20 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.76 | 8.9 | 8.4 | - | - | 0 | 0.09 | 0.15 | 0.32 | 0.39 | 2.8 | 0 | - | - | 6 | 7 | 1.8 | 19 | 176 | 308 | 54 | 3.5 | 0.069 | 0.013 | 15 | 0.82 | 0.21 | 0.91 | 0.48 | 1.6 | 0.84 | 1.5 | 0.73 | Dodaj | |
wołowina, mieszanka z przycietych/pociętych kawałków, mięso chude i tłuste, 1/8 tłuszczu, produkt średniogatunkowy, po obróbce termicznej | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 301 | 26 | 21 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.75 | 9 | 8.2 | - | - | 0 | 0.09 | 0.22 | 0.35 | 0.33 | 2.5 | 0 | - | - | 7 | 9 | 2.7 | 23 | 206 | 317 | 62 | 5.9 | 0.11 | 0.015 | 24 | 1.1 | 0.29 | 1.3 | 0.67 | 2.2 | 1.2 | 2.1 | 1 | Dodaj |
Najnowsze wpisy na blogu
Jedno z pytań, jakie najczęściej słyszą wegetarianie, brzmi „to skąd właściwie bierzesz białko?”. Nic w tym dziwnego, w końcu na biologii... więcej »
Już niebawem jesień, więc coraz częściej słyszymy o oczyszczaniu organizmu. Detoks czy oczyszczające diety to typowy jesienny temat numer jeden.... więcej »
Odchudzanie się jest bardzo demonizowane – jesteśmy namawiani do przyjmowania odpowiednich wspomagających zrzucenie zbędnych kilogramów suplementów,... więcej »
Wielu osobom zdrowa dieta automatycznie kojarzy się z dużymi wydatkami... Cóż, faktycznie napakowane cukrem i sztucznymi dodatkami przekąski kosztują... więcej »
Warzywa strączkowe znane są na całym świecie od wieków – bób uprawiano już w znanej wszystkim doskonale z lekcji historii Troi, soczewica była... więcej »
Z jednej strony panuje moda na zdrową, nieprzetworzoną żywność, a sztuczne dodatki do żywności są szkalowane, z drugiej – nie udowodniono w 100%, że... więcej »
Najnowsze przepisy
Danie szybkie i proste w przygotowaniu a do tego również tanie. więcej »
Któż nie lubi jagód? Te niewielkie owoce mają wiele korzystnych właściwości zdrowotnych i znakomicie smakują! Zawierają wiele witamin oraz... więcej »
Smaczna owsianka, idealna na śniadanie. Dobrze zbilansowana ilość węglowodanów i białka, która zasili Wasz organizm na min. 3 godziny, dając... więcej »
Przepyszna sałatka na każdą okazję. Idealna nie tylko jako danie główne ale również jako szybkie rozwiązanie gdy zjawią się goście. Prosta i... więcej »