Nazwa produktu | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | Kalkulator Kalorii | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Waga g | (kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (mcg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (mg) | (IU) | (mg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | ||
Szproty w sosie pomidorowym z bazylią king oskar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 119 | 13 | 6 | 3.2 | - | - | - | - | - | - | - | 2.2 | 2.4 | 1.5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 480 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | Dodaj | |
archosargus, po upieczeniu/grillowaniu/smażeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 126 | 26 | 1.6 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.38 | 0.35 | 0.36 | - | 35 | - | 0.01 | 0.05 | 0.87 | 0.35 | 2.3 | 0 | - | - | 17 | 37 | 0.67 | 35 | 350 | 512 | 73 | 0.63 | 0.12 | 0.021 | 51 | 1.1 | 0.29 | 1.3 | 0.77 | 2.4 | 1.2 | 2.1 | 1 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 186g | 234 | 48 | 3 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.71 | 0.65 | 0.67 | - | 65 | - | 0.019 | 0.093 | 1.6 | 0.65 | 4.3 | 0 | - | - | 32 | 69 | 1.2 | 65 | 651 | 952 | 136 | 1.2 | 0.23 | 0.039 | 95 | 2.1 | 0.54 | 2.5 | 1.4 | 4.4 | 2.2 | 3.9 | 1.9 | Dodaj | |
archosargus, surowy | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 108 | 20 | 2.4 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.52 | 0.73 | 0.61 | - | 30 | - | 0.01 | 0.04 | 0.75 | 0.3 | 2 | 0 | - | - | 15 | 21 | 0.46 | 32 | 313 | 404 | 71 | 0.39 | 0.031 | 0.013 | 37 | 0.89 | 0.23 | 1 | 0.6 | 1.9 | 0.93 | 1.6 | 0.79 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 238g | 257 | 48 | 5.7 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 1.2 | 1.7 | 1.4 | - | 71 | - | 0.024 | 0.095 | 1.8 | 0.71 | 4.8 | 0 | - | - | 36 | 50 | 1.1 | 76 | 745 | 962 | 169 | 0.93 | 0.074 | 0.031 | 87 | 2.1 | 0.54 | 2.5 | 1.4 | 4.4 | 2.2 | 3.9 | 1.9 | Dodaj | |
barwena, skalnik prążkowany, na surowo | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 117 | 19 | 3.8 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.72 | 1.1 | 1.1 | - | 37 | 0 | 0.09 | 0.08 | 0.76 | 0.43 | 0.22 | 1.2 | 61 | 1 | 9 | 41 | 1 | 29 | 221 | 357 | 65 | 0.52 | 0.051 | 0.016 | 37 | 0.85 | 0.22 | 1 | 0.57 | 1.8 | 0.89 | 1.6 | 0.76 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 119g | 139 | 23 | 4.5 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.85 | 1.3 | 1.3 | - | 44 | 0 | 0.11 | 0.095 | 0.9 | 0.51 | 0.26 | 1.4 | 73 | 1.2 | 11 | 49 | 1.2 | 35 | 263 | 425 | 77 | 0.62 | 0.061 | 0.019 | 43 | 1 | 0.26 | 1.2 | 0.68 | 2.1 | 1.1 | 1.9 | 0.9 | Dodaj | |
barwena, skalnik prążkowany, po upieczeniu/grillowaniu/smażeniu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 150 | 25 | 4.9 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.92 | 1.4 | 1.4 | - | 42 | - | 0.1 | 0.1 | 0.88 | 0.49 | 0.25 | 1.2 | - | - | 10 | 31 | 1.4 | 33 | 244 | 458 | 71 | 0.88 | 0.14 | 0.022 | 47 | 1.1 | 0.28 | 1.3 | 0.73 | 2.3 | 1.1 | 2 | 0.97 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
filet, 93g | 140 | 23 | 4.5 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 0.85 | 1.3 | 1.3 | - | 39 | - | 0.093 | 0.093 | 0.82 | 0.46 | 0.23 | 1.1 | - | - | 9.3 | 29 | 1.3 | 31 | 227 | 426 | 66 | 0.82 | 0.13 | 0.02 | 44 | 1 | 0.26 | 1.2 | 0.68 | 2.1 | 1.1 | 1.9 | 0.9 | Dodaj |
Najnowsze wpisy na blogu
Jedno z pytań, jakie najczęściej słyszą wegetarianie, brzmi „to skąd właściwie bierzesz białko?”. Nic w tym dziwnego, w końcu na biologii... więcej »
Już niebawem jesień, więc coraz częściej słyszymy o oczyszczaniu organizmu. Detoks czy oczyszczające diety to typowy jesienny temat numer jeden.... więcej »
Odchudzanie się jest bardzo demonizowane – jesteśmy namawiani do przyjmowania odpowiednich wspomagających zrzucenie zbędnych kilogramów suplementów,... więcej »
Wielu osobom zdrowa dieta automatycznie kojarzy się z dużymi wydatkami... Cóż, faktycznie napakowane cukrem i sztucznymi dodatkami przekąski kosztują... więcej »
Warzywa strączkowe znane są na całym świecie od wieków – bób uprawiano już w znanej wszystkim doskonale z lekcji historii Troi, soczewica była... więcej »
Z jednej strony panuje moda na zdrową, nieprzetworzoną żywność, a sztuczne dodatki do żywności są szkalowane, z drugiej – nie udowodniono w 100%, że... więcej »
Najnowsze przepisy
Danie szybkie i proste w przygotowaniu a do tego również tanie. więcej »
Któż nie lubi jagód? Te niewielkie owoce mają wiele korzystnych właściwości zdrowotnych i znakomicie smakują! Zawierają wiele witamin oraz... więcej »
Smaczna owsianka, idealna na śniadanie. Dobrze zbilansowana ilość węglowodanów i białka, która zasili Wasz organizm na min. 3 godziny, dając... więcej »
Przepyszna sałatka na każdą okazję. Idealna nie tylko jako danie główne ale również jako szybkie rozwiązanie gdy zjawią się goście. Prosta i... więcej »